Legjobb idézetek egy helyen

A várakozás... az a legrosszabb.
A várakozás... az a legrosszabb. A várakozás... az a legrosszabb. Állandóan azon rágódni, mi történik még. És hogyan? És várni, hogy megtörténjen.
/Agatha Christie/
Érdekes dolog a boszorkányság (...).
Érdekes dolog a boszorkányság (...). Érdekes dolog a boszorkányság (...). A világon mindenütt fellelhető, csak eltérő formákban.
/Agatha Christie/
Nézzük meg magunkat. Folyton rohanunk, folyton
Nézzük meg magunkat. Folyton rohanunk, folyton Nézzük meg magunkat. Folyton rohanunk, folyton loholunk, folyton késésben vagyunk. Emberek vagyunk, ez mégis embertelen. De néha egy picit minden lelassul, és helyre kerülnek a dolgok. Rátalálunk arra, akit a sors rendelt nekünk, és végre tartozunk valakihez.
/Sejtcserés támadás c. film/
Semmi sem halad gyorsabban a fénynél, kivéve
Semmi sem halad gyorsabban a fénynél, kivéve Semmi sem halad gyorsabban a fénynél, kivéve talán a rossz híreket, amelyek önnön speciális törvényeiknek engedelmeskednek.
/Douglas Adams/
Néha a hétköznapi megbántódásokból, a sértésekből,
Néha a hétköznapi megbántódásokból, a sértésekből, Néha a hétköznapi megbántódásokból, a sértésekből, a csendből, a megoldatlan kérdésekből és a dacból falat építünk szívünk köré. A legfontosabb feladatunk az, hogy megakadályozzuk, hogy fölépüljenek ezek a falak. Főképpen pedig az, hogy ne legyünk kövek a többiek falában.
/Bruno Ferrero/
Legjobb lett volna egyáltalán nem gondolkozni,
Legjobb lett volna egyáltalán nem gondolkozni, Legjobb lett volna egyáltalán nem gondolkozni, soha többé; hisz az emberiség egy része így is elboldogul, mi több, kifejezetten ettől boldogul.
/Vavyan Fable/